Aankoop nieuwe wagen OCMW


woensdag, 1 maart, 2017
Aankoop nieuwe wagen OCMW

Elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd, zonder zelf uren in de keuken te moeten staan? Dat is een kwestie van gezond verstand! De medewerkers van de dienst warme maaltijden van het OCMW zorgen hier graag voor. Om de mensen nog beter te kunnen bedienen, namen zij eind vorige week zelfs een nieuwe wagen voor de maaltijdbedeling in gebruik. 
“Met de aankoop van de nieuwe wagen beschikken we over twee wagens die uitgerust zijn met ovens en koelkasten, zodat alle maaltijden optimaal en op de juiste temperatuur bij de klanten toekomen. Het team van de dienst warme maaltijden bedeelt elke werkdag gemiddeld een 70-tal warme maaltijden.
Iedereen die niet of onvoldoende in staat is om zelf een maaltijd te bereiden, kan een beroep doen op de dienst warme maaltijden. De medewerkers van het OCMW zorgen van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 13.00 u voor een warme maaltijd aan huis. Een maaltijd bestaat uit soep, een hoofdschotel en een dessert. Het aanbod aan warme maaltijden is ook zeer divers. Op doktersvoorschrift kunnen de mensen immers aangeven wat ze niet mogen eten, zodat iedereen een lekkere en op maat aangepaste maaltijd thuisbezorgd krijgt. Indien gewenst, kunnen extra maaltijden voor het weekend geleverd worden op vrijdag. 

Inwoners die interesse hebben, kunnen contact opnemen met de medewerkers van het OCMW, Kleinesteenweg 2A te 3130 Begijnendijk, tel. 016 52 55 40. Het OCMW is elke werkdag geopend van 9.00 tot 12.00 u en op maandagavond van 17.30 tot 19.30 u. In de namiddag kan je er enkel op afspraak terecht